Antena Meniu Search
x

Video Copil bătut cu sălbăticie pentru 10 lei, pe o stradă din Galaţi. Şase tineri l-au urmărit printre blocuri şi l-au lovit fără milă cu pumnii şi picioarele

Bătut cu sălbăticie pentru...10 lei. S-a întâmplat în Galaţi, victima fiind un băiat de 13 ani, iar agresorii, 6 la număr, nu cu mult mai mari. Pe întuneric şi într-un loc izolat, printre blocuri, copilul, speriat şi lipsit de apărare, a încercat să fugă. Din păcate, n-a reuşit, şi a fost lovit în nenumărate rânduri, cu pumnii. Tatăl victimei a depus plângere penală, iar acum delincvenţii sunt căutaţi de Poliţie. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Adrian Obreja

la 29.03.2024, 12:09

Vezi și

Copilul a fost prins în zona fostei centrale telefonice, în jurul orei 20.00. Iar după ce a fost lovit cu sălbăticie peste cap şi faţă, cu pumnii, cei şase agresori au reuşit să îi fure 10 lei. 

George Nica, tatăl copilului: Pur şi simplu, s-au întâlnit pe stradă, într-o zonă întunecată şi acolo s-a întâmplat. I-au cerut prima dată bani, după care el a reuşit să fugă. În primă fază l-au şi lovit, l-au urmărit, l-au prins din nou şi l-au lovit iar.

Copil bătut şi tâlhărit în Galaţi

Locuitorii din zonă s-au mai confruntat cu astfel de delincvenţi, iar acum se tem să iasă din case.

Pe acelaşi subiect

Bătrân: Vin dracii, cât sunt de mititei, să vezi ce răspund, ce urât vorbesc. Cică dă, că se întindea să dea în mine.

Felicia Tudoran, IPJ Galaţi: Reamintim cetăţenilor ca în situaţia în care sunt victime ale vreunei infracţiuni, să se adreseze în cel mai scurt timp către cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Cercetările continuă, iar în urma incidentului s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil bătut cu sălbăticie pentru 10 lei, pe o stradă din Galaţi. Şase tineri l-au urmărit printre blocuri şi l-au lovit fără milă cu pumnii şi picioarele