Antena Meniu Search
x

Video "Denisa, gata! Denisa, gata!" Două eleve s-au bătut ca-n ringul de box, în baia unui liceu din Râmnicu Vâlcea. De la ce a pornit ploaia de pumni și picioare

Două eleve şi-au împărţit pumni şi picioare în baia unui liceu din Râmnicu Vâlcea, după ce ar fi avut un schimb de replici aprinse pe o reţea de socializare. Cazul a ajuns în atenţia comisiei de disciplină, dar şi a poliţiei, iar o anchetă a fost deschisă. Atenţie vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 10:08

Vezi și

În imaginile surprinse de ceilalţi colegi se observă cum cele două fete se privesc una pe alta în ochi, gata oricând de atac. În câteva secunde, una dintre eleve o trage cu putere de păr pe adversara sa, iar apoi se năpustește asupra acesteia cu o ploaie de pumni şi picioare. Întreaga scenă se întâmplă în toaleta şcolii, acolo unde cele două fete sunt asistate de pe margine de alţi colegi.

Eleve filmate cum se bat în baia unui liceu din Vâlcea. Niciun coleg nu s-a obosit să le despartă

Mai mult, niciunul dintre ei nu intervine, ba chiar se amuză. 

Denisa, gata! Denisa, gata! 

Pe acelaşi subiect

Maricica Păuşescu, directoare Liceul Economic: Cunoaştem incidentul. Îl cercetăm chiar din momentul în care s-a produs. Am convocat şi anunţat imediat comisia de violenţă. Am anunţat părinţii prin intermediul dirigintelui în aceeaşi zi. 

Bătaia a pornit după un schimb de replici pe reţelele de socializare.  

Maricica Păuşescu, directoare Liceul Economic: Comisia cercetează cazul. Așteptăm rezultatele. În urma rezultatelor, vom aplica sancţiunile în funcţie de regulamentele în vigoare. 

Cazul a ajuns şi-n atenţia poliţiei, iar până la finalizarea anchetei, cele două eleve beneficiază de consiliere psihologică din partea liceului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Denisa, gata! Denisa, gata!" Două eleve s-au bătut ca-n ringul de box, în baia unui liceu din Râmnicu Vâlcea. De la ce a pornit ploaia de pumni și picioare