Antena Meniu Search
x

Video Şofer beat din Suceava, urmărit şi oprit forţat de poliţişti cu ajutorul plasei cu ţepi. Goana bărbatului care-şi bătuse soţia, filmată de camere

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Rădășeni, județul Suceava, a fost internat la Psihiatrie după ce, în urmă cu două zile, şi-a bătut şi înjurat soţia, ulterior fiind fugărit în trafic de echipajele de poliţie. O cameră de supraveghere a filmat momentul în care individul demarează în trombă cu maşina chiar de lângă poliţiştii chemaţi la locuinţa acestuia, ca să aplaneze scandalul din familie. Goana şoferului a fost oprită de agenţi cu ajutorul dispozitivului de tip spike.

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 13:34

Vezi și

Totul a început în jurul orei 16.00, când o femeie din Rădășeni a sunat la 112 și a reclamat că soțul o agresează fizic și verbal. Un echipaj s-a deplasat la adresa indicată de apelantă, identificând în curtea locuinței pe agresor, care se manifesta violent verbal. 

Şofer beat, urmărit în trafic şi oprit forţat cu ajutorul unui dispozitiv de spargere a roţilor

Când au ajuns la locuința cu pricina, poliţiştii au încercat să-l oprească pe bărbat, cu un spray lacrimogen, să se urce la volan. N-au reuşit, aşa că individul a pornit într-o goană pe străzile din comună, moment surprins, de altfel, de o cameră de supraveghere.

Individul a fost urmărit în trafic şi oprit forţat doar cu ajutorul unui dispozitiv de spargere a roţilor. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 12 februarie 2024, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din comuna Rădășeni, cu privire la faptul că este amenințată și agresată fizic de către soțul său. Echipajul de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini s-a deplasat la adresa indicată de apelantă, identificând în curtea locuinței pe agresor, care se manifesta violent verbal. La vederea polițiștilor, bărbatul a intrat în mașina sa, care era parcată în curte, blocând portierele. Prin geamul din dreptul șoferului, care era întredeschis, polițiștii au încercat pulverizarea cu spray-ul iritant lacrimogen din dotare, moment în care bărbatul ar fi demarat cu vehiculul care avea cheia în bord, ieșind pe poarta imobilului și pătrunzând pe drumul public.

Imediat, polițiștii au urcat în autospecială și au intrat în urmărirea autoturismului, fiind utilizate stațiile din dotare și alertate echipajele din zona Fălticeni. Echipajele de poliție au relaționat în permanență, comunicând în dinamică date privind traseul de deplasare și alte elemente de interes operativ, unul din echipajele suplimentare solicitate, realizând, pe DJ209B, în  localitatea Malini, un blocaj rutier, cu desfășurarea pe partea carosabilă a dispozitivului de oprire forțată. Astfel, la scurt timp, vehiculul a apărut în spectrul vizual, fiind în continuare urmărit de către primul echipaj de poliție care a intervenit la fapta de violență în familie, reușindu-se, cu ajutorul dispozitivului spike, perforarea cauciucurilor autoturismului urmărit și scoaterea acestuia din trafic în condiții de siguranță.

Bărbatul de 46 ani a fost extras fără incidente și încătușat, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la unitate medicală, în vederea recoltării probelor biologice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice, în prezența personalului medical", a transmis IPJ Suceava.

Soţul bătăuş a ajuns la Psihiatrie

Poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind aplicate și procedurile specifice Legii nr. 217/2003, polițiștii emițând ordin provizoriu de protecție. De asemenea, s-a întocmit dosar penal, pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice, șoferul fiind sancționat și pentru comportamentul contravențional la regimul rutier. Mai mult, după ce a fost evaluat medical s-a decis internarea sa într-o secție de Psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer beat din Suceava, urmărit şi oprit forţat de poliţişti cu ajutorul plasei cu ţepi. Goana bărbatului care-şi bătuse soţia, filmată de camere