Antena Meniu Search
x

Video Scandal monstru în Capitală: Poliţişti bătuţi de o femeie de 25 de ani. Tânăra a mai fost condamnată pentru ultraj

O tânără de 25 ani a fost reţinută, după ce a lovit mai mulţi poliţişti. Femeia a provocat un scandal monstru în sectorul 5 al Capitalei, iar mai apoi a lovit cu palma un poliţist ajuns la intervenţie. 

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 09:34

Vezi și

Nici măcar faptul că a fost dusă la secţia de Poliţie nu a calmat-o pe individă. În imaginile de pe camerele de supraveghere, se observă cum femeia loveşte cu putere o agentă de poliţie.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, şi va fi prezentată Parchetului cu propunere de arestare preventivă.  Între timp, poliţiştii au descoperit că inculpata a mai fost condamnată la închisoare cu suspendare, tot pentru ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scandal monstru în Capitală: Poliţişti bătuţi de o femeie de 25 de ani. Tânăra a mai fost condamnată pentru ultraj