Antena Meniu Search
x

Video Soţia lui Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la Bucureşti, a decedat în sediul ambasadei. O oră au încercat medicii SMURD să o resusciteze: cauza morţii

Doliu la Ambasada Rusiei, din România! Soţia ambasadorului rus, Valeri Kuzmin, s-a stins din viaţă în această dimineaţă, în sediul ambasadei, din Bucureşti. Ea ar fi acuzat stări de rău, iar până la sosirea echipajelor de urgenţă, ar fi intrat în stop cardio-respirator.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 09.04.2024, 15:08

Vezi și

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, la 112, în jurul orei 4 dimineaţa. La reşedinţa ambasadorului Rusiei au sosit două ambulanţe SMURD. Deja femeia intrase în stop cardio-respirator, s-a încercat resuscitarea acesteia, însă din informaţiile pe surse pe care le avem, a fost declarat decesul în jurul orei 5 dimineaţa. Cauza decesului: stop cardio-respirator.

Tot pe surse, soţia ambasadorului ar fi avut probleme de sănătate. Până în acest moment nu a fost făcută nicio informare oficială din partea Ambasadei Rusiei la Bucureşti, deşi Observator a solicitat acest lucru. Autorităţile ruse nu au cerut ajutorul celor române în ceea ce priveşte repatrierea trupului neînsufleţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Soţia lui Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la Bucureşti, a decedat în sediul ambasadei. O oră au încercat medicii SMURD să o resusciteze: cauza morţii