Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-a stins şi Raluca, la o săptămână după accidentul de la Bădeana, din Vaslui. 6 morţi din cauza unui şofer rupt de beat

S-a stins şi Raluca, la o săptămână după accidentul de la Bădeana, din Vaslui. 6 morţi din cauza unui şofer rupt de beat care a intrat pe contrasens şi a distrus mai multe familii. O fetiţă de 13 ani a rămas orfană de ambii părinţi.

de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2019 , 15:44

S-a stins şi Raluca, la o săptămână după accidentul de la Bădeana, din Vaslui. 6 morţi din cauza unui şofer rupt de beat care a intrat pe contrasens şi a distrus mai multe familii. O fetiţă de 13 ani a rămas orfană de ambii părinţi.

La aproape o săptămână după teribilul accident în care au pierit pe loc cinci oameni, la Bădeana, în Vaslui, numărul morţilor crește cu încă unul. Raluca Moiseanu, partenera șoferului din Iași care a murit în momentul impacului, a murit la spital.

Raluca Moiseanu se afla în autoturismul înmatriculat în București, alături de Cătălin Spătaru (34 de ani) și fiica sa în vârstă de 13 ani. Cei trei, alături de încă doi prieteni, Elena Hâncu și Adrian Bondar (toți din Iași), se întorceau dintr-o vacanță din Grecia, iar în noaptea de 29 spre 30 iunie 2019, au fost implicați într-un accident pe DE 581 în apropierea localității Bădeana.

Articolul continuă după reclamă

Mașina în care se aflau cei cinci a fost lovită frontal de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, Bogdan Cornel Topriceanu, care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. În urma impactului, au murit patru persoane din vehiculul condus de Bogdan Topriceanu, inclusiv şoferul.

Pe acelaşi subiect

Din autoturismul în care se afla Raluca Moiseanu a murit partenerul de viață al acesteia, Cătălin Spătaru, care se afla la volan. Raluca Moiseanu a fost transportată la un spital din Iași cu răni extrem de grave. Din păcate, la aproape o săptămână după accidentul catastrofal, ea murit.

Conform informațiilor apropiate anchetei, Bogdan Cornel Topriceanu (șoferul vinovat) avea o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în sânge.

În continuare, în spital, se mai află o tânără de 15 ani, din localitatea Priponești (Galați), pasageră a autoturismului condus de Bogdan C. Topliceanu.

Fiica de 13 ani a lui Cătălin şi a Ralucăi a rămas orfană de ambii părinţi, ea fiind între timp externată din spital, unde a ajuns cu răni care din fericite nu i-au pus viaţa în pericol.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » S-a stins şi Raluca, la o săptămână după accidentul de la Bădeana, din Vaslui. 6 morţi din cauza unui şofer rupt de beat