Antena Meniu Search
x

Surpriza care i-a aşteptat pe petrecăreţii din Mamaia la ieşirea din cluburi, după o nopate de distracţie: "Ceva normal"

Chiar dacă vremea nu a ţinut cu ei, petrecăreţii de la malul mării şi-au continuat distracţia şi aseară. Şi cum ploaia torenţială şi frigul i-a luat pe nepregătite, tinerii s-au adăpostit acolo unde petrecerea nu cunoaşte limite, în cluburile din nordul staţiunii Mamaia. Aşa cum ne-am obişnuit, ţinutele scumpe şi băuturile fine au fost nelipsite. Şi poliţiştii au făcut noapte albă pe drumurile de la malul mării. 

de Redactia Observator

la 03.05.2024 , 10:30

Distracție, distracţie, şi iar distracţie! Aceasta a fost atmosfera, din nou, aseară în staţiunea Mamaia. Mesele au fost pline până la refuz, iar tinerii au dansat pe ritmurile antrenante până la epuizare. "Abia am terminat munca şi am venit să mă distrez. Până acum e tare, că facem noi atmosferă".

Chiar dacă vremea nu a ţinut cu ei, petrecăreţii s-au încălzit cu băuturile fine, iar şampaniile scumpe au completat perfect tabloul distracţiei. "Foarte bine! A fost o seară reuşită, în ciuda ploii, în ciuda vremii. Am sperat până în ultimul moment să fie soare, dar din păcate nu a ţinut vremea cu noi, dar asta nu ne-a împiedicat să petrecem o seară minunată cu prietenii lângă noi". "M-am distrat foarte tare. A fost muzica foarte bună. A fost super frumos, chiar dacă a fost vremea asta urâtă foarte frumos".

Dacă în serile trecute ţinute au fost completate de ochelarii de soare, în această noapte ploioasă umbrelele, şepcile şi pălăriile au fost accesoriile nelipsite. "A fost foarte fain. Ne-am simţit foarte bine. Chiar dacă a fost puţin frig, ne-am simţit bine". "A fost o seară deosebită. A fost mişto. A fost foarte mişto. Ne-am distrat". 

Vezi și

Poliţiştii i-au aşteptat pe tinerii petrecăreţi pe străzi

Pe acelaşi subiect

Dacă în cluburile din Mamaia petrecăreții au cântat şi dansat până în zori, pe şosele, poliţiştii i-au aşteptat pe şoferi. "Haideţi să facem o testare de alcool. O să vă rog să trageţi aer adânc în piept. Să suflaţi constant, până vă spun eu să vă opriți. Vă rog! Mai mult! Mai mult! Mai mult! Suficient!"

Reporter: Cum ţi se par aceste acţiuni ale poliţiei?

Tineri: Mi se par foarte bune, adică mi se pare ceva normal să fim verificați şi controlaţi pentru ca să nu se mai întâmple ce s-a mai întâmplat în anii trecuţi. 

Tineri: Foarte normale, ţinând cont de ce se întâmplă în ultima perioadă. Mi se par normale şi necesare, mai ales cu festivalul Sunwaves.

Distracţia va continua şi în serile ce urmează pentru că mulţi dintre cei care sunt pe litoral petrec şi sărbătorile pascale acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Surpriza care i-a aşteptat pe petrecăreţii din Mamaia la ieşirea din cluburi, după o nopate de distracţie: "Ceva normal"