Antena Meniu Search
x

Video "Noi ştim şi şcoală, ştim şi viaţă". Plaja din Vama Veche a prins viaţă de 1 Mai. Tinerii din toate colţurile ţării au venit să se distreze

Vama Veche e ca de obicei centrul distracţiei de 1 mai. Tinerii au ignorat frigul şi s-au distrat, conform tradiţiei, până în zorii zilei. S-au încălzit cu mai multe phare de băutură, pe ringul de dans sau în jurul focurilor de tabară. Ca să alunge mahmureala şi să-şi revină, mulţi au făcut o baie în mare. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.05.2024, 19:31

Vezi și

Vama Veche s-a umplut într o zi. Satul din sudul litoralului a fost arhiplin ca în fiecare an de 1 mai. Îmbracaţi cu hainele de iarnă tinerii au ieşit la dans. Nimeni nu a stat cu paharul gol. 

Tânăr: Pace, bucurie şi bere la cutie! 

Tânăr: Mama mea, ştii că ai un băiat cuminte acasă şi ştii că te iubesc foarte mult, dar în seara asta o să mă fac căcat. 

Tânăr: Noi ştim şi şcoală, ştim şi viaţă. Şmecheri rău de tot. 

Pe acelaşi subiect

Turişti din toate colţurile ţării şi chiar din străinătate s au cunoscut in jurul focurilor de tabără pe plajă. 

Tânăr: Am venit cu un prieten foarte bun de-al meu care momentan s-a dat dispărut şi probabil doarme în dubă.

Reporter: Şi cu restul persoanelor, v-aţi întâlnit aici?

Tânăr: Da, normal! 

Tânăr: Am ajuns şi noi exact când s-a sfârşit potopul, ne-am pus prelate peste cort. Toţi suntem cu cortul de aici, că e mai ieftin. E frig, dar ne descurcăm cum putem.Mai ieftin pentru mine înseamnă două zile 80 de lei. 

După o noapte albă au găsit remediul pentru mahmureală. O baie în mare. Apa şi aerul au avut aceeaşi temperatură noaptea trecută, în jur de 15 grade. Iar vântul i-a scos pe mare şi pe iubitorii sporturilor extreme. 

"După o noapte de distracţie, plaja din Vama Veche a prins viaţă la orele prânzului. Tinerii au transformat vântul în prietenul lor şi-au înălţat zmeie, alţii s-au încălzit jucând volei ore în şir", transmite Andreea Filip, reporter Observator. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » "Noi ştim şi şcoală, ştim şi viaţă". Plaja din Vama Veche a prins viaţă de 1 Mai. Tinerii din toate colţurile ţării au venit să se distreze