Antena Meniu Search
x

Tânăr de 20 de ani din Brăila, reţinut după ce a înjunghiat în spate un alt bărbat, în Vrancea

Un tânăr de 20 de ani, din judeţul Brăila, a fost reţinut de procurori după ce, miercuri seara, a înjunghiat în spate un cunoscut, un bărbat din comuna Ciorăşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 15:28

"Miercuri seara, la ora 19,47, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Ciorăşti, despre faptul că a fost înţepat în spate cu un obiect de către un cunoscut. La domiciliul apelantului au fost direcţionate imediat echipaje ale Secţiei 6 Poliţie Rurală, victima fiind preluată de ambulanţă în stare conştientă. Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost identificat la scurt timp de poliţişti, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale care desfăşoară activităţi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit poliţiei, în cursul nopţii, procurorul de caz a dispus reţinerea bărbatului de 20 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Bărbatul este domiciliat în judeţul Brăila, dar locuia la o rudă din comuna Ciorăşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânăr de 20 de ani din Brăila, reţinut după ce a înjunghiat în spate un alt bărbat, în Vrancea