Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 26 de ani din Bucureşti, înjunghiat cu o foarfecă în Parcul Tei chiar de cumnatul lui

Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat, marţi seară, în zona unui parc din Sectorul 3 al Capitalei, fiind transportat la spital. Suspectul, un tânăr de 24 de ani, este căutat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 23:18

Tânăr de 26 de ani din Bucureşti, înjunghiat cu o foarfecă în Parcul Tei chiar de cumnatul lui
- Observator

Potrivit primelor informaţii, incidentul a avut loc în Parcul Tei, iar agresorul ar fi chiar cumnatul victimei. Suspectul şi-ar înjunghiat cumnatul cu o foarfecă. Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, în jurul orei 20:40, cu privire la faptul că, în zona unui parc din Sectorul 3, un bărbat ar fi fost agrest fizic cu un obiect tăietor-înţepător.

Poliţiştii îl caută pe suspect

”În urma verificărilor efectuate, până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, un alt bărbat în vârstă de 26 de ani, provocându-i mai multe răni la nivelului unui membru inferior şi la nivelul toracelui. La faţa locului a sosit şi un echipaj de prim-ajutor care a transportat persoana vătămată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngriji medicale”, a arătat sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Tânăr de 26 de ani din Bucureşti, înjunghiat cu o foarfecă în Parcul Tei chiar de cumnatul lui