Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Tânăr fugărit și înjunghiat în inimă, în fața unui hotel abandonat din Mamaia. Martorii au sunat îngroziţi la 112

Atac violent cu cuțitul, în fața unui unui hotel părăsit din stațiunea Mamaia, unde un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă. Agresorul a fost prins de polițiști și dus la audieri. 

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 11:58

Tânăr fugărit și înjunghiat în inimă, în fața unui hotel abandonat din Mamaia. Martorii au sunat îngroziţi la 112

Din primele date, conflictul s-ar fi declanșat în interiorul hotelului din Mamaia, acum abandonat, undeva la etajul 3. Victima a plecat din clădirea părăsită, a ieșit afară, însă agresorul a fugit după el, iar în fața hotelului l-a ajuns din urmă și l-a înjunghiat în piept.

Agresorul a fost prins în hotelul abandonat

Mai multe persoane care treceau prin zonă l-au văzut pe tânăr sângerând și au sunat la 112.

Articolul continuă după reclamă

Atacatorul a fost prins de poliţişti în hotelul părăsit, la etajul al treilea.

"La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Poliția Stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un fost hotel din stațiune, ca urmare a unui conflict spontan, o persoană ar fi agresat fizic un bărbat, cu un obiect tăietor - înțepător. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 36 de ani, a fost depistat de polițiștii deplasați la locul faptei și condus la sediul poliției pentru audieri. Persoana vătămată, un bărbat, de 26 de ani, a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cercetările în cauză sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Tânăr fugărit și înjunghiat în inimă, în fața unui hotel abandonat din Mamaia. Martorii au sunat îngroziţi la 112