Antena Meniu Search
x

Un tânăr nervos la volan a șicanat o mașină cu polițiști, în zona Obor din București. Agenții l-au pus imediat la pământ

Imagini desprinse parcă din filmele de acţiune au fost surprinse aseară în zona Obor din Bucureşti. Un tânăr nervos la volan şi-a ales adversarii nepotriviţi pentru o şicană în trafic.

Vezi și

Imagini desprinse parcă din filmele de acţiune au fost surprinse aseară în zona Obor din Bucureşti. Un tânăr nervos la volan şi-a ales adversarii nepotriviţi pentru o şicană în trafic. Deşi neinscripţionat, autovehiculul transporta agenţi de poliţie, aşa că şoferul agresiv a fost încătuşat.

Din informaţiile relatate de persoana care a filmat scena, se pare că şoferul ar fi fost somat să oprească, însă acesta şi-a continuat cursa.

La un moment dat, el a fost blocat în trafic de un alt echipaj al poliţiei şi ar fi încercat să fugă, însă agenţii l-au prins rapid şi l-au dus la secţie pentru a da explicaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr nervos la volan a șicanat o mașină cu polițiști, în zona Obor din București. Agenții l-au pus imediat la pământ