Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall, în Constanţa. Bărbatul de 53 de ani a fost găsit cu răni la gât, dar în viaţă

Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă, luni, în toaleta unui mall din municipiul Constanţa, după ce şi-a provocat răni la gât. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 15:14

Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall - Arhivă (scop ilustrativ)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 13.07, că o persoană se află în toaleta unui complex comercial, din municipiul Constanţa şi are o rană la gât.

Bărbatul de 53 de ani, găsit cu răni la gât

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 53 de ani, care şi-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înţepător, pe fondul unor probleme personale.Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate", au declarat poliţiştii.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Tentativă de sinucidere în toaleta unui mall, în Constanţa. Bărbatul de 53 de ani a fost găsit cu răni la gât, dar în viaţă