Antena Meniu Search
x

Teroarea trăită de o tânără de 28 de ani din Caracal. Fostul soţ a tras un foc de armă şi a ameninţat-o cu un cuţit

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Caracal a ajuns în arest după ce şi-a ameninţat fosta soţie, o tânără tot de 28 de ani, şi pe sora acesteia, în vârstă de 30 de ani, cu un cuţit şi ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 20:07

Teroarea trăită de o tânără de 28 de ani din Caracal. Fostul soţ a tras un foc de armă şi a ameninţat-o cu un cuţit
Teroarea trăită de o tânără de 28 de ani din Caracal. Fostul soţ a tras un foc de armă şi a ameninţat-o cu un cuţit - Shutterstock

Incidentul a avut loc luni seara, în faţa domiciliului celor două femei, una dintre tinerele care ar fi fost ameninţate sesizând Poliţia.

Bărbatul le-a ameninţat pe cele două femei cu un cuţit

"În fapt, la data de 24 iulie 2023, în jurul orei 23:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit atât pe ea, cât şi pe sora acesteia, în vârstă de 30 de ani", a precizat sursa citată.

Poliţiştii, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, au pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au fost găsite şi ridicate două pistoale deţinute ilegal.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pentru mai multe fapte comise de tânăr

În cauză, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de agresor şi au întocmit un dosar penal, tânărul în vârstă de 28 de ani fiind cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost prezentat miercuri Judecătoriei Caracal cu propunere de arestare preventivă, admisă de instanţă. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Teroarea trăită de o tânără de 28 de ani din Caracal. Fostul soţ a tras un foc de armă şi a ameninţat-o cu un cuţit