Antena Meniu Search
x

Video "Tot am lovit, nu am avut ce să fac". O şoferiţă a semănat prăpăd în Mehedinţi, după ce a omis să oprească la stop. Maşina ei a zburat la câţiva metri distanţă

Nerespectarea semnelor de circulaţie, putea duce la o adevărată tragedie în Drobeta Turnu Severin. O femeie a uitat de reguli şi nu a mai oprit la stop într-o intersecţie. Greşeala i-a fost aproape fatală. Maşina acesteia s-a izbit în plin de o alta care circula regulamentar. Impactul a fost extrem de violent. La un pas de moarte au fost şi doi tineri din Gorj, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, apoi s-a răsturnat cu vehiculul în afara părţii carosabile. 

de Redactia Observator

la 23.03.2024, 10:18

Vezi și

Martor: Eu m-am gândit că e mort!  

Şoferiţa nu a oprit la semnul STOP, iar asta o putea costa viaţa.

Şofer lovit: Doamna a ieşit de aici din stânga, unde are stop şi jos, şi sus acolo, am frânat. Tot am lovit, nu am avut ce să fac. 

A semănat prăpăd

Pe acelaşi subiect

Impactul violent nu a mai putut fi evitat la timp, iar maşina condusă de femeie a zburat la câţiva metri distanţă, acolo unde s-a răsturnat. Martori la accident, trecătorii au fugit într-un suflet ca să o scoată pe femeie din maşină, dar şi să ajute un pasager care făcuse un atac de panică.

Martor: M-am speriat, m-am speriat! 

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie, iar şoferiţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri. 

Gabriel Chiriţă, ISU Mehedinți: Cu dureri la membrul superior stâng, iar cea de-a doua victimă atac de panică, rămâne la faţa locului. 

Un alt accident s-a produs şi în comuna Albeni, din judeţul Gorj. Aici, doi tineri de 19 şi 28 de ani au rămas încarceraţi, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat în gardul unei case, iar apoi s-a răsturnat. Victimele au fost transportate la spital. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Tot am lovit, nu am avut ce să fac". O şoferiţă a semănat prăpăd în Mehedinţi, după ce a omis să oprească la stop. Maşina ei a zburat la câţiva metri distanţă