Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Angajatul unei firme de curierat, strivit de un camion, în timp ce erau încărcate pachetele

Moarte sângeroasă într-o companie de curierat care a livrat peste patru milioane de colete de Black Friday. Un bărbat şi-a pierdut viaţa în timp ce un camion era încărcat cu pachete. Poliţiştii au început ancheta şi iau în calcul, pe lângă un accident de muncă, şi varianta unei crime deghizate într-un accident. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 22.03.2024, 20:59

Vezi și

Tragedia s-a produs azi-noapte în depozitul unei cunoscute firme de curierat de lângă Bucureşti, sub privirile terifiate ale colegilor de serviciu.

"L-a prins între perete şi cuşeta asta"

Cosmina Balint, reporter Observator: După ce a fost încărcată marfă, paznicul a încercat să coboare pe scară de la depozit. Într-o fracțiune de secundă însă a fost strivit de camionul care ar fi dat cu spatele. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă bărbatul de 61 de ani nu a mai avut scăpare.

Agentul de pază supraveghea încărcarea maşinii de mare tonaj. Se pregătea să verifice remorca, aşa cum îi cerea datoria, dar, când a coborât de pe rampă, a fost zdrobit de camion.

Pe acelaşi subiect

Bărbat: L-a prins între perete şi cuşeta asta, tirul când intră cum e aici pe lângă barieră şi probabil el a fost jos şi nu l-a văzut. Poate dacă avea ceva vestă verde îl vedea.

Poliţia ia în calcul şi varianta unei crime

Locul accidentului a fost izolat, iar poliţiştii au luat probe pentru anchetă care va stabili cine a greşit. 

Polițiștii din Chitila au deschis dosar de urmărire penală în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și ucidere din culpă. 

În paralel, şi firma de curierat a deschis o anchetă internă. Şoferul camionului urmează să fie audiat de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Angajatul unei firme de curierat, strivit de un camion, în timp ce erau încărcate pachetele