Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie în Alba: un bărbat de 49 de ani a murit după ce a fost înțepat de o viespe

Destin crunt pentru un bărbat de 49 de ani din județul Alba. Omul se afla la strâns de mere alături de un prieten atunci când a fost mușcat de o viespe în zona capului. În scurt timp a intrat în șoc anafilactic și a murit.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 15:50

viespe Tragedie în Alba: un bărbat de 49 de ani a murit după ce a fost înțepat de o viespe - Shutterstock (arhivă)

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Alba, și-a pierdut viața în mod tragic după ce a fost înțepat în zona capului de o viespe mare, cunoscută local sub denumirea de "găun". Incidentul s-a petrecut pe un deal din apropierea casei părintești, unde bărbatul și un prieten adunau mere. În timp ce se odihnea pe pământ, bărbatul a simțit înțepătura și i-a spus prietenului că a fost atacat de insectă.

La scurt timp după ce a fost înțepat, omul a început să manifeste simptome severe și a intrat rapid în șoc anafilactic. Prietenul său a sunat imediat la numărul de urgență 112. Din nefericire, paramedicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Alba Iulia pentru a se stabili cu exactitate cauza morții. Medicii legiști urmează să efectueze o autopsie pentru a determina dacă decesul a fost cauzat de înțepătura viespii sau de alte probleme de sănătate preexistente.

Articolul continuă după reclamă

Deși se suspectează că șocul anafilactic provocat de înțepătura viespii ar fi cauza morții, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză până la finalizarea examinării medico-legale. Reacțiile alergice severe la înțepături de insecte pot fi fatale în lipsa unui tratament imediat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Tragedie în Alba: un bărbat de 49 de ani a murit după ce a fost înțepat de o viespe