Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Prahova, după ce o maşină a fost târâtă zeci de metri de o basculantă. Un om a murit, altul se zbate între viaţă şi moarte

Tragedie pe Drumul Naţional 72, în judeţul Prahova. O persoană a murit, una se zbate intre viață și moarte, iar alta a fost transportată la spital în urma unui grav accident de circulație. O mașină a fost lovită în plin şi târâtă zeci de metri de o basculantă. La fața locului a aterizat și un elicopter SMURD care a preluat o victima inconştientă.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:04

Vezi și

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere. Basculanta circulă cu viteză şi izbeşte în plin autoturismul, pe care îl târăşte zeci de metri. "Am vrut sa traversam strada si dintr-o data am vazut tirul cum vine", spune unul dintre pasagerii maşinii. În urma impactului extrem de violent, șoferul autoturismului, un bărbat de 60 de ani, nu a avut nicio șansă. A murit pe loc.

Oamenii din zonă spun că tragedia de ieri nu e un caz singular

"Din primele date se pare ca accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordarii de prioritate de trecere, din pacate a decedat o persoana si avem alte doua persoane ranite", a declarat Mihai Dinu, Serviciul de Poliţie Rutieră Prahova. Cele două victime au rămas prinse între fiarele contorsionate şi au avut nevoie de ajutorul salvatorilor.

"Unul dintre pacientii inconstienti a fost preluat de elicopterul SMURD si transportat la spital la Bucuresti. Iar un pacient este la mine, de 34 de ani, care va fi transportat la spitalul judetean", a declarat medicul Cristian Moise, SAJ Prahova. Oamenii din zonă spun că tragedia de ieri nu e un caz singular. Din cauza acestui grav accident de circulație, traficul în zonă a fost blocat complet zeci de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Prahova, după ce o maşină a fost târâtă zeci de metri de o basculantă. Un om a murit, altul se zbate între viaţă şi moarte