Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie pe străzile Capitalei. Un bărbat a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină

Un accident tragic a avut loc în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină. Nu se afla pe trecerea de pietoni, iar martorii susţin că victima, un posibil om al străzii, s-ar fi aruncat intenţionat în faţa autoturismului. Adevărul îl vor stabili acum poliţiştii.

de Redactia Observator

la 30.08.2017 , 08:48

Un accident tragic a avut loc în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină. Nu se afla pe trecerea de pietoni, iar martorii susţin că victima, un posibil om al străzii, s-ar fi aruncat intenţionat în faţa autoturismului. Adevărul îl vor stabili acum poliţiştii.

Accidentul a avut loc pe şoseaua Industriilor din sectorul 3 al Capitalei, aproape de miezul nopţii. 

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost lovit în plin de o maşină chiar în mijlocul străzii. Impactul a fost atât de violent încât omul a murit pe loc.

Vezi și

În zonă nu se afla nicio trecere de pietoni. Unii martori susţin că victima ar fi sărit brusc în faţa şoferului. Sunt şi voci care spun că bărbatul s-ar fi întins, de bunăvoie, pe carosabil.

Pe acelaşi subiect

Nu se ştie, deocamdată, dacă este vorba despre un accident rutier sau bărbatul a vrut să îşi pună capăt zilelor. Cert este că şoferul, care se întorcea de la serviciu, nu a mai avut timp să evite impactul.

Cei care au surprins scena dramatică au alertat imediat autorităţile. Echipajele medicale venite în ajutor nu au putut, însă, decât să constate decesul.

Martorii susţin că bărbatul ar fi un om fără adăpost, iar poliţiştii încearcă acum să-l identifice.

Corpul bărbatului a fost preluat de medicii legiştii şi va fi dus la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar poliţiştii criminalişti au ridicat probe de la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs această tragedie.

Şoferul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu consumase băuturi alcoolice. S-a ales, însă, cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tragedie pe străzile Capitalei. Un bărbat a murit pe loc după ce a fost izbit în plin de o maşină