Antena Meniu Search
x

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jandarm în vârstă de 48 de ani s-a prăbușit la pământ și a murit!

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jandarm în vârstă de 48 de ani, care juca fotbal alături de câțiva prieteni, s-a prăbușit la pământ și a murit.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața jandarmului

Tragedie pe terenul de fotbal! Un jandarm în vârstă de 48 de ani, care juca fotbal alături de câțiva prieteni, s-a prăbușit la pământ și a murit.

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, în cartierul Subcetate din Arad, acolo unde Viorel Ciobota juca fotbal alături de mai mulți prieteni.

„Jucam de la ora 9.30, iar de vreo trei săptămâni nu am mai fost că nu ne adunam. Nu a trecut un sfert de oră și l-am văzut pe Vio cum cade. El stătea în poartă. Nu era un meci cu miză, sau cu scor, jucam așa de relaxare. A sărit imediat să-l ajute un medic stomatolog care joacă cu noi, iar prin telefon, de la 112, ne spunea ce să facem. Au sosit apoi medicii de la ambulanță, dar după o oră de încercări și manevre de resuscitare, Vio a fost declarat decedat…”, a declarat pentru specialarad.ro, un prieten al jandarmului care a murit.

Cineva dintre cei care l-au cunoscut pe Viorel a sunat și pe soția acestuia să îi povestească ce s-a întâmplat. Soția sa a venit cât a putut de repede la arenă, iar în momentul în care s-a declarat decesul a avut un șoc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Tragedie pe terenul de fotbal! Un jandarm în vârstă de 48 de ani s-a prăbușit la pământ și a murit!