Antena Meniu Search
x

Tragedie pe un drum din Botoşani. Copil de 14 ani mort într-un accident rutier produs de un adolescent de doar 16 ani

Un copil în vârstă de 14 ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier produs de un adolescent de 16 ani.

Un copil în vârstă de 14 ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier produs de un adolescent de 16 ani.

accidentul a avut pe raza comunei Mileanca, în momentul în care adolescentul aflat la volanul unui autoturism Dacia a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens, a lovit un stâlp de pe partea stângă a drumului judeţean DJ 293 şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, copilul de 14 ani a murit pe loc, iar un alt tânăr, de 22 de ani, a fost grav rănit.

Autorul accidentului a fugit de la faţa locului, fiind căutat în continuare de poliţişti.

Pe acelaşi subiect

'Conducătorul auto a fost identificat, dar nu a fost prins faptic', a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Nicoleta Federciuc.

Adolescentul care a produs accidentul este cercetat penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie pe un drum din Botoşani. Copil de 14 ani mort într-un accident rutier produs de un adolescent de doar 16 ani