Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei poliţişti au ajuns la spital, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită în plin de o maşină de teren în Capitală

Trei poliţişti şi un jandarm au văzut moartea cu ochii după ce autospeciala cu care mergeau a fost lovită în plin de o maşină de teren în nordul Capitalei.

de Redactia Observator

la 31.01.2019 , 11:13

Trei poliţişti şi un jandarm au văzut moartea cu ochii după ce autospeciala cu care mergeau a fost lovită în plin de o maşină de teren în nordul Capitalei. Din primele informaţii, echipajul circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite, dar celălalt şofer se pare că nu i-a observat. În urma impactului, cei trei agenţi au ajuns la spital.

Accidentul s-a întâmplat la intersecţia dintre Bulevardul Bucureştii Noi şi strada Laminorului. Echipajul de poliţie al secţiei 5 mergea în regim prioritar la o sesizare primită prin 112.

La scurt timp de la impact, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Brigada Rutieră, ambulanţe şi pompieri. În autospecială se aflau 3 poliţişti şi un jandarm, iar în SUV era doar şoferul.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ajunşi la Spitalul Floreasca, cei 3 ofiţeri sunt acum în afara oricărui pericol. Şoferul care conducea maşina de teren a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că nu consumase alcool.

Colegii agenţilor răniţi au efectuat cercerări la faţa locului şi urmează să se stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Trei poliţişti au ajuns la spital, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită în plin de o maşină de teren în Capitală