Antena Meniu Search
x

Trupul unui bărbat din Curtea de Argeş, luat de viituri, găsit după mai bine de o lună în barajul Zigoneni

Trupul neînsufleţit al unui bărbat dat dispărut în luna ianuarie după ce a fost luat de apele pârâului Valea Iaşiului, a fost găsit, duminică, plutind pe apele barajului Zigoneni din judeţul Argeş. Bărbatul a dispărut în 20 ianuarie, după ce a fost luat de viituri în timp ce încerca să traverse pârâul Valea Iaşiului peste o punte improvizată, fiind căutat zile la rând, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 15:45

Trupul unui bărbat din Curtea de Argeş, luat de viituri, găsit după mai bine de o lună în barajul Zigoneni
- ISU Argeş

Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, autorităţile au fost sesizate, duminică, despre faptul că trupul unui om pluteşte aproape de mal, pe apele barajului Zigoneni. Pompierii de la Detaşamentul Curtea de Argeş au intervenit şi au adus la mal cadavrul, constatând că este vorba despre un bărbat, primele date indicând că decesul a avut loc în urmă cu mai mult timp.

Poliţia judeţeană Argeş anunţă că este vorba despre un bărbat de 49 de ani care în data de 20 ianuarie a dispărut, în timp ce traversa pârâul Valea Iaşiului, în oraşul Curtea de Argeş, în timp ce se îndrepta spre casă. El a alunecat de pe o punte improvizată şi a fost căutat zile la rând de către salvatori, însă fără rezultat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trupul unui bărbat din Curtea de Argeş, luat de viituri, găsit după mai bine de o lună în barajul Zigoneni