Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 15 ani din Arad şi-a înjunghiat fratele de 17 ani, după ce au consumat şoricioaică

Un adolescent de 15 ani din Arad şi-a înjunghiat fratele de 17 ani, după ce au consumat şoricioaică sau drogul zombie, una dintre cele mai puternice substanțe cu efect devastator asupra organismului.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 11:58

Un adolescent de 15 ani din Arad şi-a înjunghiat fratele de 17 ani, după ce au consumat şoricioaică

După o ceartă, tânărul l-a atacat din spate pe fratele său mai mare şi l-a înjunghiat. Cel de-al doilea adolescent a ajuns la spital, în stare gravă, unde a fost operat de urgenţă. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Ce spun anchetatorii

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 24.08.2022 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 15 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie în condiţiile tentativei la omor, prev. de art.199 Cod penal, art.32 Cod penal rap la art.art.188 al.1,2 Cod penal, cu aplic.art.113 alin.3 Cod penal.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: În data de 23.08.2022, în jurul orelor 15,30, pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla la domiciliul său în municipiul Arad, l-a agresat fizic pe fratele său, în vârstă de 17 ani, provocându-i o plagă cu un cuţit în zona inferioară a spatelui. Victima a fost internată de urgenţă, în stare gravă, la Spitalul Clinic Judeţean Arad, fiind operată.

Pe acelaşi subiect

Potrivit constatărilor preliminare, întocmite de SJML Arad, victima a suferit leziuni traumatic care necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii, viaţa acesteia fiind pusă în primejdie.

Inculpatul minor a fost reţinut în data de 24.08.2022 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 15 ani din Arad şi-a înjunghiat fratele de 17 ani, după ce au consumat şoricioaică