Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 36 de ani ameninţă că se aruncă de la ultimul nivel al parcării Cora Pantelimon. O echipă de negociatori a ajuns la faţa locului

Un bărbat în vârstă de 36 de ani ameninţă că se aruncă de la ultimul nivel al parcării Cora Pantelimon. O echipă de negociatori a ajuns la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 18:48

Vezi și

Un bărbat ameninţă că se va arunca de la etajul parcării de la Cora Pantelimon din Sectorul 2, o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale deplasându-se la faţa locului.

"În jurul orei 16,40, Poliţia Capitalei - Secţia 9 a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, s-ar afla în parcarea unui complex comercial din Sectorul 2, la un etaj superior, şi ameninţă că se va precipita", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că sesizarea se confirmă şi au demarat verificările.

"Au fost solicitate echipe de negociatori şi de asalt din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. La acest moment, activitatea este în dinamică", arată sursa citată.

- Ştire în curs de actualizare - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 36 de ani ameninţă că se aruncă de la ultimul nivel al parcării Cora Pantelimon. O echipă de negociatori a ajuns la faţa locului