Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Alba a făcut infarct şi a murit după ce a fost imobilizat de poliţiştii veniţi la el acasă. Devenise agresiv după ce a băut alcool

Un bărbat de 55 de ani din judeţul Alba, scandalagiu şi în stare de ebrietate, a murit după o intervenţie a poliţiştilor. Acesta a făcut stop cardio-respirator după ce a fost imobilizat de oamenii legii. Poliţiştii fuseseră chemaţi chiar de familia bărbatului, pentru că acesta din urmă devenise foarte agresiv. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 02.08.2023, 13:47

Vezi și

"La data de 1 august, în jurul orei 17,30, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în interiorul unui apartament din oraş o persoană cu probleme medicale se manifestă agresiv. La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi un echipaj SMURD, în interiorul apartamentului fiind găsit un bărbat, de 55 de ani, în stare de ebrietate, care se manifesta agresiv verbal şi fizic, motiv pentru care a fost imobilizat şi s-a luat decizia conducerii sale la spital, cu echipajul SMURD", se menţionează în comunicat.

Bărbatului i s-a făcut rău la intrarea în spital

În sediul unităţii medicale, bărbatului i s-a făcut rău, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la care nu a răspuns.

"Potrivit concluziilor medico-legale preliminare, moartea bărbatului a fost neviolentă şi s-a datorat miocarditei", se arată în comunicat.

Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace şi avea diabet. În ultimele zile, spun surse din anchetă, nu s-a mai oprit din băut şi e posibil ca alcoolul să îi fi agravat afecţiunile. Oricum, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea exactă a cauzei morţii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Alba a făcut infarct şi a murit după ce a fost imobilizat de poliţiştii veniţi la el acasă. Devenise agresiv după ce a băut alcool