Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bârlad a atacat cu toporul maşina unui rival pe care-l credea amantul soţiei. A vrut apoi să se sinucidă, dar a fost prins de poliţie

Caz revoltător în Bârlad. Un bărbat de 32 de ani, care potrivit presei locale era cunoscut pentru consumul abuziv de droguri, a atacat cu toporul o mașină în care se aflau alți trei bărbați. Agresorul ar fi recurs la gestul extrem, după ce ar fi aflat că unul dintre ei ar fi amantul soției sale, cu care se afla în plin divorț.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 13:44

Vezi și

Atacul a avut loc de 29 aprilie, după ce fostul om de afaceri ar fi consumat substanțe interzise. Orbit de gelozie, bărbatul ar fi urmărit mașina în care se aflau cei trei. După mai multe replici tăioase, fostul om de afaceri din Bârlad, ar fi luat toporul și ar fi început să lovească mașina. Pentru că nu a fost suficient, după ploaia de lovituri asupra vehiculului, bărbatul s-a urcat în propria mașină și a intrat puternic în autoturismul celor trei bărbați.

Potrivit Vremeanouă.ro, agresorul credea că unul dintre bărbați ar avea o aventură cu soția acestuia, cu care se afla în plin divorț. După ce victimele au sunat la poliție, agresorul a reușit să fugă. S-a postat apoi pe Facebook amenințând că se sinucide în timp ce flutura în fața camerei un pliculeț cu droguri. Planul său a fost însă dat peste cap de autorități, după ce agenții au reușit să-l găsească la câteva ore după atacul brutal.

Bărbatul a fugit de la fața locului, apoi a amenințat pe Facebook că se sinucide

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe 2 mai să fie prezentat la Parchetul Bârlad, pentru luarea de măsuri preventive pentru comiterea de tentativă de omor și amenințare. Potrivit surselor menționate mai sus, bărbatul ar avea ordin de restricție, care îi interzice să se apropie de soția sau copiii săi. El ar fi încălcat ordinul de mai multe ori, însă a fost lăsat în libertate.

„Pe 29 aprilie a.c., Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, în aceeași zi, la ora 19.20, în timp ce se afla în autoturismul personal, însoțit de două persoane, în zona străzii Republicii, i-a fost acroșată oglinda dreapta față de un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bârlad, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi. Totodată, barbatul de 32 de ani ar fi proferat amenințări cu moartea și ar fi produs avarii la portiera autoturismului. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, amenințare, distrugere, razbunarea pentru ajutorul dat justiției, tulburarea ordinii și liniștii publice și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, fiind efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale. Urmare a cercetărilor efectuate, astăzi, 1 mai 2023, față de prezumtivul autor de a fost dispusă măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de mâine, 2 mai 2023, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea emiterii unei măsuri preventive”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bârlad a atacat cu toporul maşina unui rival pe care-l credea amantul soţiei. A vrut apoi să se sinucidă, dar a fost prins de poliţie