Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Bârlad a ieşit gol puşcă în scara blocului, cu un topor în mână, şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea

Au fost momente de panică pe o stradă din apropierea Gării din Bârlad. Un bărbat gol puşcă a ieşit în faţa blocului, cu un topor în mână, şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.10.2022, 20:56

Vezi și

Incidentul a avut loc marţi. Bărbatul care locuieşte la parterul blocului şi care este cunoscut ca având probleme psihice a ieşit în faţa blocului, complet dezbrăcat şi a ameninţat că îşi va ucide vecinii cu toporul pe care îl ţinea în mână. 

Vecini ameninţaţi cu toporul de un bărbat bolnav psihic

Speriaţi, oameni au alertat poliţia, care a sosit la faţa locului şi împreună cu un echipaj al ambulanţei l-au imobilizat pe bărbat şi l-au convins să iasă din bloc. Acesta a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Bârlad, iar ulterior a fost transferat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean.

Oamenii spun că bărbatul a fost în trecut un cunoscut afacerist din oraş şi are trei copii. A divorţat însă în trecut de soţie, iar acum locuieşte singur într-un bloc situat vis-a-vis de o şcoală din Bârlad. Atât vecinii cât şi elevii şcolii respective susţin că sunt speriaţi de ieşirile necontrolate ale bărbatului agresiv. 

"În cursul zilei de 18 octombrie a.c., ora 17.21, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat dezbrăcat distruge interfonul de la intrarea în scara unui bloc de pe strada George Enescu, municipiul Bârlad. Fiindcă se manifesta violent, bărbatul de 55 de ani a fost imobilizat și încătușat, fiind preluat de către un echipaj de ambulanță pentru evaluare și internarea într-o unitate medicală. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.", a precizat IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Bârlad a ieşit gol puşcă în scara blocului, cu un topor în mână, şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea