Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Constanţa, înjunghiat, din senin, de un om al străzii, în plină zi. Agresorul a fost prins după mai bine de o oră

Scene de groază s-au derulat ieri după amiază în Constanţa. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.  

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 07:40

Vezi și

Un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat, din senin, de un om al străzii, care imediat după atac a fugit. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe făptaşul de 36 de ani, după o oră şi jumătate de căutări, pe un bulevard din oraş, la mai bine de un kilometru de locul unde a avut loc atacul. 

Cercetările în acest caz continuă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul şi de ce omul străzii a recurs la acest gest.

Ce spun oamenii legii 

La data 1 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în Satul de Vacanță, a avut loc un conflict între două persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, care a părăsit locul faptei. La scurt timp, persoana bănuită a fost identificată și depistată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind vorba de un bărbat, de 36 de ani.

În acest caz, cercetările continuă în vederea stabilii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Constanţa, înjunghiat, din senin, de un om al străzii, în plină zi. Agresorul a fost prins după mai bine de o oră