Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Vaslui a rămas fără trei degete, după ce a participat la o partidă de vânătoare şi arma i s-a descărcat accidental

Un bărbat de 44 de ani, din Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital, după o partidă de vânătoare. Într-un moment de neatenţie, arma s-a descărcat brusc şi l-a lăsat pe bărbat fără 3 degete. Colegii de vânătoare l-au dus imediat la cel mai apropiat spital.

de Redactia Observator

la 14.08.2021, 09:04

sursa foto: hepta Vezi și
  • În cazul rănirii vânătorului din Vaslui s-a deschis dosar penal.

O partidă de vânătoare s-a încheiat tragic pentru unul dintre participanţi. S-a întâmplat într-o zonă de pădure dintre localităţile Mărăşeşti şi Voineşti. Vânătorul, în vârstă de 44 de ani, a scăpat arma din mână, iar aceasta s-a descărcat şi l-a lăsat pe bărbat fără trei degete.

Dan Ungureanu, ISU Vaslui: Arma acestuia s-a declanşat accidental, provocându-i răni importante la nivelul membrelor. 

În cazul rănirii vânătorului din Vaslui s-a deschis dosar penal

Dan Ungureanu, ISU Vaslui: A fost pansat, stabilizat, perfuzat şi transportat ulterior la spitalul din Bârlad, pentru investigaţii suplimentare şi tratament adecvat.

Mihaela Manoliu, IPJ Vaslui: În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept şi sunt continuate cercetările pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul şi pentru a se stabili dacă au fost respectate prevederile legale privind uzul de armă.

Bărbatul se află în continuare în grija medicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vaslui a rămas fără trei degete, după ce a participat la o partidă de vânătoare şi arma i s-a descărcat accidental