Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Vaslui şi-a secţionat artera femurală în timp ce tăia porcul. Un fost soldat, care a fost pe front în Afganistan, i-a acordat primul ajutor

Incident grav la tăierea porcului, în județul Vaslui. Un bărbat a ajuns pe masa de operație, în stare gravă, după ce s-a ales cu o plagă tăiată la picior. Echipajele medicale l-au găsit în stare gravă, în șoc hemoragic. 

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 10:23

De la tăierea porcului, direct pe masa de operație.
Un accident grav a avut loc la tăierea unui porc într-o gospodărie din Vaslui - Hepta

Un accident grav a avut loc la tăierea unui porc într-o gospodărie din comuna Zorleni, Bârlad. Un bărbat de 50 de ani a suferit, în mod accidental, o plagă tăiată la nivelul membrului inferior, deasupra genunchiului. Totul s-a întâmplat în timp ce bărbatul se ocupa de tăierea porcului pentru Crăciun. Panica a fost mare, iar starea lui se agrava. Victima a primit primul ajutor la fața locului de la un martor, care a fost pe front în războiul din Afganistan.

A fost trimisă o ambulanță C2 SAJ din Bârlad, care a găsit pacientul în stare gravă, în șoc hemoragic. Victima s-a ales cu artera femurală lezată și a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. Echipajele de pe ambulanță au reușit cu mari eforturi stabilizarea pacientului, apoi l-au transportat în regim de urgență la Spitalul Municipal Bârlad. În aceste momente, chirurgii fac tot posibilul ca victima să fie salvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vaslui şi-a secţionat artera femurală în timp ce tăia porcul. Un fost soldat, care a fost pe front în Afganistan, i-a acordat primul ajutor