Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit la ieşirea din Fălticeni. Maşina în care se afla a izbit un stâlp şi a intrat într-un şanţ

Accident mortal, aseară, pe un drum din Suceava. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul a suferit răni grave, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea, a izbit un stâlp, iar apoi a intrat într-un şanţ. Impactul, care a avut loc la ieșirea din municipiul Fălticeni spre Șoldănești, a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus, iar stâlpul a căzut la pământ.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 08:37

Vezi și

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă cu sprijinul a două echipaje SAJ. La fața locului au fost identificate doi bărbaţi, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, persoana aflată în stare de inconștiență a fost declarată decedată de către echipajele medicale. Cea de-a doua persoană a fost monitorizată și ulterior a refuzat transportul la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit la ieşirea din Fălticeni. Maşina în care se afla a izbit un stâlp şi a intrat într-un şanţ