Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 76 de ani, izbit mortal de o ambulanţă pe o şosea din județul Galați. Autospeciala era în misiune

Un bărbat de 76 de ani a fost lovit mortal de o ambulanţă noaptea trecută, pe o şosea din judeţul Galaţi. Autospeciala cu pacient se afla în misiune şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Din primele informaţii, gălăţeanul şi-a găsit sfârşitul după ce ar fi traversat neregulamentar.   

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 15:32

Un bătrân de 76 de ani, izbit mortal de o ambulanţă pe o şosea din județul Galați. Autospeciala era în misiune
Un bătrân de 76 de ani, izbit mortal de o ambulanţă pe o şosea din județul Galați. Autospeciala era în misiune - Shutterstock/Arhivă

Accidentul a avut loc marți seara, pe o stradă din comuna gălățeană Matca. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 63 de ani, din comuna Negrilești, județul Galați, în timp ce conducea o ambulanță a lovit un pieton în vârstă de 76 de ani. Autospeciala era în misiune și avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Bărbatul traversa neregulamentar

„Pietonul se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar, iar la momentul producerii accidentului, echipajul medical din ambulanță transporta un pacient către Spitalul Municipal Tecuci. La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ”, a anunțat IPJ Galați, potrivit Mediafax.

În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 76 de ani, izbit mortal de o ambulanţă pe o şosea din județul Galați. Autospeciala era în misiune