Antena Meniu Search
x

Foto Un bătrân de 80 ani a murit după ce ar fi făcut stop cardio-respirator la volan, apoi a ieşit cu maşina în afara şoselei, în Neamţ

Un bătrân în vârstă de 80 ani a decedat, miercuri, cel mai probabil în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Piatra-Neamţ.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 11:35

Un bătrân de 80 ani a murit după ce ar fi făcut stop cardio-respirator la volan, apoi a ieşit cu maşina în afara şoselei, în Neamţ
Un bătrân de 80 ani a murit după ce ar fi făcut stop cardio-respirator la volan, apoi a ieşit cu maşina în afara şoselei, în Neamţ

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, medicii sosiţi la faţa locului au găsit victima în stop cardio-respirator, dar fără a avea leziuni.

"La sosirea primelor echipaje de intervenţie s-a constatat că în autoturismul aflat pe spaţiul verde era doar conducătorul auto, celelalte două persoane autoevacuându-se. Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost scos din autoturism de membrii echipajului SMURD TIM, care au constatat că se afla în stop cardio-respirator", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Bărbatul ar fi decedat în timp ce conducea

Medicii au efectuat manevre de resuscitare fără succes şi au declarat decesul bărbatului în vârstă de 80 ani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat, că este posibil ca bărbatul să fi decedat chiar în timp ce conducea, el neavând leziuni suferite în urma faptului că autoturismul a părăsit carosabilul.

Urmează ca medicii legişti să stabilească dacă decesul a survenit înainte de accidentul rutier sau din cauza acestuia. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 80 ani a murit după ce ar fi făcut stop cardio-respirator la volan, apoi a ieşit cu maşina în afara şoselei, în Neamţ