Antena Meniu Search
x

Un copil de un an din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a luat la bătaie echipajul SMURD

Un copil de un an din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană, iar echipajul SMURD sosit la fața locului a fost agresat de familia acestuia. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.07.2021, 15:55

Ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Floreasca
Un copil de un an din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a luat la bătaie echipajul SMURD - Shutterstock - poza ilustrativa

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în comuna bihoreană Derna, unde un echipaj SMURD a fost alertat în cazul unui copilaș care s-a înecat cu o bomboană. Furioase că micuțul nu a putut fi salvat, rudele copilului și-a vărsat nervii pe echipajul SMURD, lovindu-l pe șofer și distrugând ambulanța.

Șoferul de pe ambulanță a fost lovit la cap și în abdomen

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, pentru Bihon.ro.

Copilul înecat cu bomboană nu a răspuns manevrelor de resuscitare

„În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r). Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20″, a mai precizat maiorul Roșca.

Potrivit ISU Crișana, membrii echipajului SMURD nu au suferit răni grave, nefiind impus transportul acestora la spital pentru îngrijiri medicale. Familia copilului s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un copil de un an din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a luat la bătaie echipajul SMURD