Antena Meniu Search
x

Video Un doc plutitor s-a scufundat în Portul Constanţa. Autorităţile nu văd un incident de navigaţie pentru că docul aparţine unei firme private

Un doc plutitor s-a scufundat în Portul Constanţa, după ce o navă a fost dată jos de pe el. Din primele informaţii, nimeni nu a fost rănit.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 16.03.2024, 14:14

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în Portul Constanţa, lângă "Cuibul Reginei", aseară în jurul orei 18:00. Un doc plutitor plutitor s-a scufundat parţial pe o parte. Din primele informaţii, se pare că este vorba despre o eroare umană. În momentul în care s-a produs incidentul, de doc se afla o navă la reparat. De asemenea, erau şi oameni care au reuşit să se autoevacueze la timp.

Nava a fost dusă în siguranţă în Dana 78, iar acum au fost chemaţi scafandrii la faţa locului pentru a vedea dacă sunt fisuri şi care este motivul pentru care s-a întâmpat aşa ceva. Cert este că docul nu a mai putut fi folosit şi nu poate fi folosit nici în acest moment. El aparţine unei firme private, aşa că din punctul de vedere al autorităţilor nu reprezintă un accident de navigaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un doc plutitor s-a scufundat în Portul Constanţa. Autorităţile nu văd un incident de navigaţie pentru că docul aparţine unei firme private