Antena Meniu Search
x

Un gorjean de 62 de ani, accidentat mortal în timp ce mergea pe carosabil. Şoferul a fugit de la locul faptei

Un gorjean şi-a găsit sfâşitul noaptea trecută, în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, pe un drum judeţean. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, din comuna Slivileşti, a fost lovit de un autoturism pe DJ 673, după care şoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 10:54

Un gorjean de 62 de ani, accidentat mortal în timp ce mergea pe carosabil. Şoferul a fugit de la locul faptei
Un gorjean de 62 de ani, accidentat mortal în timp ce mergea pe carosabil. Şoferul a fugit de la locul faptei - Shutterstock

Poliţiştii au fost sesizaţi, noaptea trecută, cu privire la un accident petrecut pe DJ 673, în comuna Slivileşti. Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat faptul că bărbatul de 62 de ani a fost lovit de către un autoturism, al cărui şofer a părăsit locul accidentului. Gorjeanul a murit în urma impactului, trupul său fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Şoferul a fugit de la locul accidentului

"La data de 14 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 673 comuna Slivileşti. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivileşti, care se afla în stare de inconştienţă. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Şaicu, în calitate de pieton, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroşat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru depistarea autorului şi stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un gorjean de 62 de ani, accidentat mortal în timp ce mergea pe carosabil. Şoferul a fugit de la locul faptei