Antena Meniu Search
x

Video Un limitator de înălţime din Olt, lovit de un camion, a căzut peste o maşină. O femeie a murit, doi bărbaţi au fost duşi la spital

Un camion a lovit, marţi, un limitator de înălţime de pe DN 6, în judeţul Olt, iar acesta a căzut peste un autoturism. Trei persoane aflate în maşină au fost rănite, iar una dintre ele a decedat ulterior. O altă victimă este încarcerată, iar cea de-a treia se afla în afara autoturismului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 14:43

Vezi și

UPDATE: Persoana aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 66 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportaţi doi bărbaţi, în vârstă de 18 şi 42 de ani, a transmis ISU Olt.

Potrivit ISU Olt, echipaje din cadrul Staţiei Stoeneşti, Detaşamentului Caracal şi Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele şi o autospecială pentru primă intervenţie acţionează pe Drumul European 70, în zona localităţii Pestra, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă provocate de căderea unui limitator de înălţime peste un autoturism aflat în trafic.

”Din primele informaţii, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conştientă şi o victimă în afara autoturismului, conştientă”, a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un limitator de înălţime din Olt, lovit de un camion, a căzut peste o maşină. O femeie a murit, doi bărbaţi au fost duşi la spital