Antena Meniu Search
x

Video Un profesor de 41 de ani din Mehedinţi, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o copilă din clasa a VIII-a. Fata ar fi furat bani din casă şi i-ar fi dat bărbatului

Incident şocant într-o şcoală din satul Mărăşeşti, din Mehedinţi. Un profesor de 41 de ani este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă din clasa a VIII-a, în vârstă de 14 ani.

de Monica Palade

la 06.03.2023, 14:46

Vezi și

Cei doi ar fi schimbat între ei şi mai multe fotografii indecente pe telefon. Adevărul a ieşit la iveală, după ce adolescenta ar fi furat bani din casă, iar tatăl ei a descoperit. Chestionată, fata a recunoscut ce i-a dat în repetate rânduri dascălului. diverse sume de bani.

Suspendat din funcţie până la sfârşitul anului

Cazul este discutat și analizat în consiliile de etică și disciplină și de administrație al Colegiului Tehnologic "Constantin Brâncoveanu", de care ţinea şcoala în care preda.

Profesorul a fost suspendat din funcţie până la sfâşitul anului. Dascălul recunoaşte că a schimbat mesaje compromiţătoare, poze şi că fata i-a dat sume de bani, fără ca el să le ceară. Neagă însă că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora.

„Este o poveste teribilă la nivelul colegiului, a fost un şoc pentru noi, cadrele didactice. Pe scurt, pe 28, colegul nostru care este coordonatorul şcolii gimnaziale Mărășești m-a informat despre un eveniment regretabil care a avut loc la şcoală, din acel moment am informat insăpectoratul şcolar, am convocat consiliul profesoral pentru comisie disciplinară, l-am audiat ca să ne spună punctul lui de vedere. În mare, anumite lucruri şi le-a asumat, dar pentru noi erau suficiente argumente să luăm toate măsurile să nu mai predea nici la Mărăşeşti şi nici la Colegiu”, a declarat directorul Colegiului.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de corespondentul Observator Alin Ghiciulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un profesor de 41 de ani din Mehedinţi, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o copilă din clasa a VIII-a. Fata ar fi furat bani din casă şi i-ar fi dat bărbatului