Antena Meniu Search
x

Video Un şofer beat, la un pas să provoace o tragedie în centrul Clujului. Ceilalţi şoferi l-au blocat în trafic şi i-au rupt cheia în contact

Spiritul civic a oprit o tragedie. Un şofer beat, care a făcut prăpăd în centrul Clujului, a fost blocat în trafic de alte masini. Oamenii i-au luat cheile din contact ca să se asigure că nu fuge până ajunge poliţia. Au şi filmat totul, iar imaginile sunt naucitoare. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 28.09.2021, 19:30

Vezi și

Merge cu autoutilitara în zig-zag, rupe o oglindă şi loveşte un troleibuz. Sunt doar câteva din isprăvile şoferului pericol-public prin centrul Clujului. Un alt conducător se ţine după el pe străzile aglomerate. Îl filmează în timp ce trece de pe o bandă, pe alta, fără semnal şi îl claxonează, pentru a-l atenţiona. Bărbatul pare că nu vede şi nu aude nimic. La un moment dat, trece pe lângă o coloană de maşini şi agaţă oglinda unui microbuz, dar nu se sinchiseşte să oprească.

Şoferii fac jaloane ca să-l evite. Când nu-i mai ajung benzile, intră pe contrasens unde loveşte un troleibuz cu călători. Frânează la semafor, dar nu se hotărâşte pe ce bandă să rămână, aşa că opreşte în diagonală. În tot acest timp, un alt şofer cu simţ civic se alătură celui dintâi şi reuşesc să-l blocheze în trafic. Fără intervenţia lor responsabilă, o nenorocire ar fi fost greu de evitat. "Am reuşit la un semafor să-l imobilizăm cu ajutorul unui şofer de la CTP, luându-i cheile din contact, am aşteptat să vină agenţii de la poliţia rutieră", a declarat Lazok Levente, voluntar CERT.

"În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorului auto i-a găsit o concentraţie de 1,70 de mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat Andreea Vişan, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Aproape dublu în sânge. Bărbatul a fost condus la un spital pentru recoltarea de probe biologice şi stabilirea alcoolemiei. Inconştienţa i-a adus un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer beat, la un pas să provoace o tragedie în centrul Clujului. Ceilalţi şoferi l-au blocat în trafic şi i-au rupt cheia în contact