Antena Meniu Search
x

Un şofer de 37 de ani a dat radarul peste cap pe un drum din Olt. Ce sancţiune a primit după ce a fost prins cu 217 km/h

Un şofer a fost prins conducând cu viteza de 217 kilometri pe oră pe un drum naţional din judeţul Olt, pe un tronson unde viteza maximă admisă este de 100 de kilometri pe oră. Bărbatul a rămas fără permis pentru 120 de zile şi a fost amendat cu 1.450 de lei.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 14:58

Un şofer de 37 de ani a dat radarul peste cap pe un drum din Olt
Un şofer de 37 de ani a dat radarul peste cap pe un drum din Olt - Poliţia Română

Potrivit datelor făcute publice de Poliţia judeţeană Olt, şoferul, care are 37 de ani şi este din comuna Valea Mare, judeţul Olt, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 217 kilometri pe oră pe drumul naţional 65 -  European 574, la kilometrul 66, pe sensul de mers Slatina către Piteşti, în apropierea localităţii Scorniceşti.

Pe respectivul tronson, viteza maximă admisă este de 100 de kilometri pe oră.

Poliţiştii l-au amendat contravenţional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un şofer de 37 de ani a dat radarul peste cap pe un drum din Olt. Ce sancţiune a primit după ce a fost prins cu 217 km/h