Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de autobuz a făcut infarct la volan, în traficul din Bârlad. Câţiva pasageri au reușit să frâneze și să preia controlul vehiculului

Incident şocant petrecut pe o stradă din Bârlad. Au fost momente de groază într-un autobuz, după ce 
şoferul a făcut infarct la volan, în trafic. Călătorii au încercat să-i dea bărbatului primul ajutor. Din păcate, însă, omul nu a mai putut fi salvat. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 14.12.2023, 14:41

Vezi și

Bărbatul de 56 de ani se afla la volanul autobuzului care circula pe ruta Bârlad - Zorleni. 

În zona gării din Bârlad, însă, și-a dat seama că se simte rău. A apucat doar să scoată autobuzul din viteză, înainte să se întâmple o tragedie. Câțiva pasageri au observat ce se întâmplă, au mers imediat în zona șoferului, au reușit să frâneze și să preia controlul volanului, astfel încât să tragă autobuzul pe dreapta. Șoferul era deja inconștient.

Un șofer de autobuz a ffăcut infarct pe traseu, în Bârlad. A murit în brațele medicilor chemați să îl ajute

S-a sunat la 112, au venit echipajele de prim-ajutor la fața locului, însă, după aproximativ o oră în care au încercat să îl resusciteze nu au mai putut decât să constate decesul. Din fericire, zecile de pasageri care se aflau în autobuz au scăpat cu bine după acest incident, însă au rămas șocați după cele întâmplate. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer de autobuz a făcut infarct la volan, în traficul din Bârlad. Câţiva pasageri au reușit să frâneze și să preia controlul vehiculului