Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Bârlad s-a luat la ceartă cu poliţiştii în mijlocul intersecţiei, nemulţumit de cum dirijează traficul. A fost încătuşat şi amendat

Poliţiştii locali din Bârlad s-au ales cu plângere penală de la un șofer nemulțumit. Supărat că a fost nevoit să aştepte prea mult în intersecţie cât timp agenţii dirijau traficul, bărbatul s-a luat la ceartă cu poliţiştii locali. A fost însă încătuşat.

de Angela Bertea

la 20.07.2023, 13:37

Vezi și

 Poliţiştii locali dirijau traficul în intersecţii pentru a-l fluidiza şi asta pentru că în zonă au loc diverse lucrări de infrastructură, iar şoferul, nemulţumit de faptul că ar fi trebuit să aştepte ca pietonii să treacă, ar fi ignorat semnalele agentului de poliţie şi ar fi încercat să îşi continue deplasarea.

Bărbatul a făcut plângere după ce s-a lovit la un deget

Potrivit conducerii locale Bârlad, şoferul ar fi avut şi un comportament nepotrivit, adresând înjurii şi împingând cu maşina pe unul dintre poliţişti. Aceştia au fost nevoiţi să îl imobilizeze şi să-l încătuşeze, după care şoferul a fost dus la secţie şi amendat.

Totul s-a lăsat cu plângeri penale, poliţiştii iau făcut plângere pentru ultraj iar şoferul a făcut plângere pentru faptul că s-ar fi lovit la un deget în momentul în care a fost încătuşat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer din Bârlad s-a luat la ceartă cu poliţiştii în mijlocul intersecţiei, nemulţumit de cum dirijează traficul. A fost încătuşat şi amendat