Antena Meniu Search
x

Video Un şofer din Botoşani a vrut să ofere mită după ce depăşise limita de viteză. Cum au reacţionat poliţiştii când au primit "oferta"

Un şofer din Botoşani este cercetat penal după ce a vrut să ofere mită unor poliţişti rutieri, pentru a scăpa de o amendă pentru viteză. Schimbul de replici şi banii ce urmau să le fie oferiţi agenţilor au fost înregistrate de camera de corp din dotarea lor.

de Angela Bertea

la 26.06.2023, 13:39

Vezi și

Imediat după ce au filmat "oferta" de mită, poliţiştii au apelat linia anticorupţie. La faţa locului, au venit ofiţerii Serviciului Anticorupţie din Botoşani care au constatat flagrantul. Şoferul depăşise limita de viteză în localitate şi urma să aibă permisul suspendat pentru 90 de zile.

Acum, el a rămas fără permis şi va fi cercetat pentru dare de mită. Săptămâna trecută, nu mai puţin de şase poliţişti din cadrul IPJ Botoşani au refuzat mita oferită de diverşi şoferi şi au sesizat faptele la Direcţia Generală Anticorupţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un şofer din Botoşani a vrut să ofere mită după ce depăşise limita de viteză. Cum au reacţionat poliţiştii când au primit "oferta"