Antena Meniu Search
x

Un şofer din Costineşti e bun de plată după o parcare nereuşită. Cum a ajuns cu maşina pe un stâlp retractabil

Un şofer din Costineşti s-a trezit cu maşina "ridicată". Nu de autorităţi, nu de vreun hoţ, ci de unul dintre stâlpişorii retractabili montaţi de Primărie tocmai pentru a nu se parca în acea zonă.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 16:29

Un şofer din Costineşti e bun de plată după o parcare nereuşită. Cum a ajuns cu maşina pe un stâlp retractabil
- Facebook/Ce se aude în Costinești

Şoferul unui Mercedes a vrut să intre pe o alee destinată pietonilor, iar ghiononul a făcut ca tocmai atunci să se ridice unul dintre stâlpii retractabili. Reprezentanţii administraţiei locale spun că nu au nicio vină pentru incident pentru că stâlpii montaţi acolo au toate avizele necesare. Mai mult, şoferul ghinionist e bun de plată pentru că a stricat bunul comunităţii publice.

Conform CT100%.ro, stâlpii retractabili sunt montaţi acolo de aproximativ 3 ani tocmai pentru a bloca accesul turiştilor cu maşinile. În zona respectivă au voie să intre cu autovehicule doar comercianţii din zonă şi autospecialele autorităţilor. Imaginile au fost publicate prima dată pe grupul de Facebool "Ce se aude în Costinești" şi preluate de CT100%.ro. Potrivit sursei citate, şoferul ar fi un bărbat din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un şofer din Costineşti e bun de plată după o parcare nereuşită. Cum a ajuns cu maşina pe un stâlp retractabil