Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 17 ani din Mureş, bătut de şoferul căruia îi sărise în faţă pe trecerea de pietoni. Adolescentul, preluat de SMURD în stare gravă

Un tânăr de 17 ani, din Miercurea Nirajului, judeţul Mureş, a trecut prin clipe de groază seara trecută. Un şofer l-a luat la pumni şi picioare, după ce băiatul ar fi sărit în faţa maşinii sale, pe trecerea de pietoni. Adolescentul a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu Mureş, unde a rămas internat, în stare gravă.

de Sorin Tanţoş

la 19.10.2022, 07:52

Vezi și

Totul s-a întâmplat înainte de lăsarea serii, când tânărul de 17 ani se întorcea spre casă. Băuse la barul din cartier şi s-a grăbit să sară pe trecerea de pietoni, fiind la un pas de a fi acroşat de un autoturism. Supărat, şoferul maşinii l-a apostrofat pe tânăr. Ameţit de aburii alcoolului, nici acesta nu s-a lăsat mai prejos şi a început să-l înjure şi să-l ameninţe pe şofer. Atunci, bărbatul de la volan a decis să-i dea o lecţie. A coborât din maşină şi l-a lovit de mai multe ori pe tânăr, până l-a lăsat inconştient pe asfalt. "Cum a ieşit din maşină domnul i-a dat în cap cu ceva, băţ sau nu ştiu ce a avut în mână. I-a dat în cap până nu a mai putut, îi curgea sânge", a declarat sora victimei.

La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD, întrucât tânărul a fost găsit în stare gravă de medici de pe ambulanţă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș. "Bilanţul lezional arată o fractură de piramidă nazală şi pacientul se află sub influenţa substanţelor toxice, respectiv etanol şi declarativ prenadez", a declarat Bogdan Vanghelie, medic primar medicină de urgenţă. "În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a declarat Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Mureș. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani din Mureş, bătut de şoferul căruia îi sărise în faţă pe trecerea de pietoni. Adolescentul, preluat de SMURD în stare gravă