Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 23 de ani a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce s-a urcat la volan fără permis

Un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, a fost la un pas să provoace o tragedie, aseară, în Târgu-Mureş. Neştiind prea bine regulile de circulaţie, acesta a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină condusă de o femeie de 58 de ani. Tânărul nu era singur în autoturism, ci împreună cu trei prieteni. Unul dintre ei a fost rănit şi transportat la spital.

de Sorin Tanţoş

la 17.01.2022, 08:20

Vezi și

Accidentul a avut loc puţin după lăsarea întunericului. Inconştient şi fără permis de conducere în buzunar, un tânăr de 23 de ani şi-a băgat prietenul în spital, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. S-a izbit frontal de un alt autoturism, condus de o femeie de 58 de ani. 

Femeie: N-o făcut nicio depăsire, pur şi simplu mi-o ieşit în faţă. atât am văzut că doar era în faţa mea şi era vizibil. 

A făcut accident şi a fugit de la locul faptei

Până să apuce să coboare din maşină, femeia spune şoferul s-a făcut dispărut.

Pe acelaşi subiect

Femeie: N-am reuşit pe uşa aia să ies, au venit băieţii ăştia şi au zis că o fugit şoferul.

Tânărul de 23 de ani nu era singur în maşină, ci împreună cu alţi trei prieteni. Unul dintre ei a fost rănit şi transportat la spital pentru investigaţii amănunţite. 

Alexandra Popovici, purtător de cuvânt IPJ Mureş: În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date, aceştia au constatat faptul că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiuni de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce s-a urcat la volan fără permis