Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr de 24 de ani, găsit mort pe un câmp din Timiş. Înainte de tragedie ar fi participat la o partidă de vânătoare

Cadavrul unui tânăr cu o rană la gât a fost găsit în noaptea de joi spre vineri pe un câmp din județul Timiş. Polițiștii au început o anchetă.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 13:43

Polițiștii de la secția Făget au fost sesizați în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.12, prin apel la 112, cu privire la decesul unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat pe un câmp dintre localitățile Cladova și Lăpușnic un tânăr în vârstă de 24 de ani decedat, care prezenta o plagă la nivelul gâtului. Potrivit lugojinfo, tânărul era pasionat de vânătorie, iar cunoscuţii au spus că a fost un tânăr care nu a creat probleme. Tatăl acestuia este audiat de anchetatori. Acesta ar fi participat la o partidă de vânătoare înainte să îşi piardă viaţa.

Polițiștii fac cercetări sub coordonarea unui procuror, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 24 de ani, găsit mort pe un câmp din Timiş. Înainte de tragedie ar fi participat la o partidă de vânătoare