Antena Meniu Search
x

Un vâlcean şi-a înjunghiat colegul de cameră pentru că i-a consumat mâncarea și băutura

Un vâlcean şi-a înjunghiat colegul de muncă şi de cameră pentru că i-a consumat mâncarea şi băutura. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 13:01

Un vâlcean şi-a înjunghiat colegul de cameră pentru că i-a consumat mâncarea și băutura - Shutterstock

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus începerea urmăririi penale față de un inculpat acuzat că și-a înjunghiar colegul de muncă și de apartament pe motiv că i-a consumat mâncarea și băutura. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, sâmbătă pe numele inculpatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Supărat că i-a consumat mâncarea şi băutura

În noaptea de vineri spre sâmbătă, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima, colegul său de muncă și de apartament, într-o locuință din Râmnicu Vâlcea, i-a reproșat acesteia că i-a consumat mâncarea și băutura, ocazie cu care l-a înjunghiat în abdomen cu un cuțit.

Victima a fugit și s-a refugiat în fața scării blocului, unde a fost găsită de polițiști, în timp ce agresorul ar fi rămas în apartament.

Victimei i-au fost cauzate leziuni care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viața în pericol, fiind supusă unei intervenții chirurgicale de urgență.Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, scrie Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un vâlcean şi-a înjunghiat colegul de cameră pentru că i-a consumat mâncarea și băutura