Antena Meniu Search
x

Video "Vai, Doamne! În ce fel cade, Doamne fereşte!" Bloc din Bârlad înghițit de flăcări, în miez de noapte. Sute de oameni au fost evacuați

Clipe de coşmar, noaptea trecută, pentru locuitorii unui bloc din Bârlad. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. Acoperişul clădirii a fost cuprins de flăcări în miez de noapte, iar locatarii au fost nevoiţi să îşi părăsească apartamentele, pentru a fugi din calea pericolului. 

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 07:32

Vezi și

200 de persoane s-au autoevacuat, iar alte 120 au fost scoase din imobil de către salvatori. Peste 70 de pompieri au intervenit într-o misiune contracronometru, pentru stingerea incendiului.

Pompieri în timpul liber, chemați la incendiu

Din cauză că flăcările s-au extins rapid a fost nevoie de suplimentarea personalului, astfel că au fost chemaţi să intervină inclusiv pompieri aflaţi în timpul liber. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o singură victimă intoxicată, care a fost transportată la spital, în stare stabilă.

"Intervenția pentru limitarea și lichidarea incendiului izbucnit la blocul D2 din municipiul Bârlad s-a încheiat. S-a intervenit cu 21 autospeciale (autospeciale de stingere cu apă și autospeciale multifuncționale, autoscări mecanice și ambulanțe SMURD.

La fața locului au intervenit în sprijin echipaje ale SPSU "Rulmenți" Bârlad, dar și echipe aflate în coordonarea Primăriei municipiului Bârlad. Au fost evacuate 120 persoane, alte aproximativ 200 persoane s-au autoevacuat. O persoană intoxicată cu gaze toxice a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Au ars aproximativ 1000 de metri pătrați acoperiș din plăci de azbociment pe astereală din lemn și peste zece șase tone de materiale combustibile depozitate în pod. Mai multe apartamente au fost afectate. Intervenția a fost îngreunată de faptul că în podul cu o lungime de peste 100 de metri nu a existat niciun perete despărțitor, dar și de vânt", au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Vai, Doamne! În ce fel cade, Doamne fereşte!" Bloc din Bârlad înghițit de flăcări, în miez de noapte. Sute de oameni au fost evacuați